Hemmafruarnas Hemliga Sexliv (1981)

 

Production year: 1981
Country: Sweden
Genre: All Sex
Length: 1:00:21

Starring: Titti Wallin, Linda Caroli, Kim Jaren

Rune arbetar som porrfotograf men har dåliga tider med att finna nya modeller. Han och hans fru Kicki har inte ens pengar till frukost. Hon erbjuder sig då att själv ställa sig framför kameran, vilket Rune går med på. Han ringer Peter som tar bilen till Runes lantställe, dit även Kicki nu är på väg. Efter att ha värmt upp sig med varandra och lite sprit är Peter och Kicki redo och Rune anländer med sin kamera och får sina aktfoton.
Rune träffar härnäst en ny ung dam på Vilda Marias kubanska café. De far ut till Runes lantställe och där tar Rune bilder på damen, först med, sedan utan kläder. Han bjuder på en grogg och tar själv av sig sina kläder, eftersom han tycker det är varmt. Först tycker damen det är lite suspekt, sedan får Rune komma till efter att ha lovat att inget berätta för damens make.
Rune talar i telefon med Mattias, vars hustru Ann-Sofi är sugen på att bli fotograferad naken. Rune frågar om han, som han säger, får “prova” henne, och det går Mattias med på, om hon själv vill. Rune tar lite bilder och bjuder sedan på grogg. Han tar på Ann-Sofi, som inte vill ha sex med Rune, bara bli fotograferad. Det ringer på dörren och det är Mattias. Han och Ann-Sofi har sex, Rune fotograferar. Sedan klär Rune av sig och får till slut komma till med Ann-Sofi, han också.

Download:
filejoker.net/6ref27mwrcxq/hemmhemsee.part1.rar
filejoker.net/1fo57p4pwpts/hemmhemsee.part2.rar

or

k2s.cc/file/72f5f8661b137/hemmhemsee.part1.rar
k2s.cc/file/559135e9c3db6/hemmhemsee.part2.rar

Leave a Reply

Your email address will not be published.